HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Huishoudelijk reglement

Inchecken bij B&B Tholen kan vanaf 15:00.

Uitchecken bij B&B Tholen moet voor 11:00.

Bij vroegtijdig vertrek uit B&B Tholen vindt er geen restitutie plaats.

Roken in B&B Tholen is verboden. Het gaat hier om de eigen kamers/verblijven, gezamenlijke ruimtes en de buitengedeeltes die bij de verblijven horen.

Honden blijven bij voorkeur niet alleen in het vakantiehuisje, is dit toch nodig? Meld dit dat dan bij de gastvrouw en plaats het hekje zodat de hond enkel in de keuken en/of tuin kan.

Badkleding & badjassen zijn verplicht in de tuin en onder de stortemmer, in de lounge is een badjas verplicht. Dit omdat we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met onze buren.

Het ontbijt vind plaats tussen 8:00 en 10:00. Een uitzondering hierop is bespreekbaar, bij bijvoorbeeld een daguitstap.

Rust is wat wij onze gasten willen bieden, dus vragen wij stilte in de inkomhal. Probeer geluidsoverlast in de tuin te voorkomen, en dan vooral tussen 21:00 en 7:00, wederom rekening houdende met de buren en andere huurders.
Op eiland Tholen is de zondagsrust nog belangrijk, wij vragen hiervoor respect te hebben. Houd er ook rekening mee dat door de zondagsrust de winkels grotendeels gesloten zijn op Tholen, de horeca is wel geopend.

Verantwoordelijkheid & aansprakelijkheid


Eventuele schade dient meteen te worden gemeld bij de huisvrouw. Vergoeding van de schade vindt plaats op basis van de nieuwwaarde.

Wij raden het aan om een verzekering af te sluiten die dekking biedt, wij zijn niet verantwoordelijk voor ongeval, diefstal, schade van uw kant in of aan het gastenverblijf.

Druk op de onderstaande knop om de algemene voorwaarden en het huishoudelijk regelement te downloaden.

DOWNLOAD DE ALGEMENE VOORWAARDEN

no picture avaiable